Uncategorized

Top 5 automate profesionale de cafea JURA

Jura Giga X3 Professional Aluminium – Mobile tank version

Performanta ridicata in clasa de varf
GIGA X3 ii permite companiei JURA sa demonstreze in mod impresionant inovatia si profesionalismul elvetian pana la cele mai mici detalii. Acolo unde o capacitate de pana la 150 de cesti este la ordinea zilei, aparatul isi impresioneaza utilizatorii prin calitatea, functionalitatea si fiabilitatea sa. Performantele de top din toate punctele de vedere definitiveaza imaginea unei masini automate de cafea de inalta tehnologie, adaptata ideal cerintelor birourilor mari, zonelor de mic dejun, seminarelor si locurilor pentru conferinte, precum si zonelor de autoservire.

Tehnologii de ultima generatie pentru o placere perfecta

Toate aceste lucruri se afla in interiorul GIGA X3: Rasnita cu discuri ceramice de inalta performanta garanteaza o macinare de calitate pentru multi ani, adica precisa, constanta si uniforma. O inovatie de top ofera acel ceva deosebit de special: A.G.A. © (Reglarea Automata a Rasnitei) – sistemul de reglare automata controlat electronic. Procesul de extractie prin pulsare  (P.E.P.®) optimizeaza timpul de extractie pentru specialitati scurte.
Putere sporita combinata cu cea mai inalta calitate – acesta este GIGA X3. Ecranul tactil de 4,3”minimalist, de inalta rezolutie, este complet intuitiv. Afisajul modern si usor de inteles inseamna ca pana si utilizatorii incepatori pot naviga cu incredere. Tava de picurare compatibila cu masina de spalat vase poate fi indepartata, golita si introdusa cu usurinta, cu o singura mana. Centrul de greutate este situat in mod ideal pentru a preveni eventualele varsari. Simplu, curat, rapid, comod – acest concept de 5 stele este incorporat pana la cel mai mic detaliu

Jura Giga X8 Professional SPEED Aluminium Black-Mobile tank version

Construita pentru performanta maxima

GIGA X8 este noua generatie de masini automate de cafea pentru uz profesional de la JURA. Este remarcabila din toate punctele de vedere si este mai profesionista in 4 moduri diferite:

1. Modul intern de functionare complet nou face ca modelul GIGA X8 sa fie mai robust, mai eficient, mai inteligent si chiar mai usor de utilizat.

2. Duza dubla este proiectata sa respecte nevoile si cerintele utilizatorilor profesionisti.

3. Tava de scurgere care se poate spala in masina de spalat vase este usor de indepartat si poate fi golita cu o singura mana.

4. Ecranul tactil este intuitiv si simplu de utilizat, asigurand o flexibilitate maxima.

GIGA X8 reprezinta modul in care JURA demonstreaza inovatia si profesionalismul elvetian, pana la ultimul detaliu. Masina impresioneaza prin calitatea, functionalitatea si fiabilitatea sa in orice afacere in care sunt comandate pana la 200 de cesti cu cafea. Aceste calitati, alaturi de performantele de top din toate punctele de vedere, au drept rezultat o masina automata de inalta tehnologie. Ea fiind adaptata in mod ideal la cerintele birourilor, salilor de seminar, de catering si la solutiile Coffee to Go.

Tehnologii de ultima ora pentru o placere perfecta

Totul se afla in interiorul noului GIGA X8: doua rasnite cu discuri ceramice de inalta performanta garanteaza o macinare precisa, consistenta si uniforma pentru o perioada mare de timp. Caracteristica foarte speciala a masinii este asigurata de o inovatie de ultima ora: A.G.A. © (reglarea automata a macinarii) – sistemul de reglare automata cu comanda electronica. Procesul de extractie prin pulsare (P.E.P.®) asigura timpul optim de extractie pentru specialitati scurte, iar CLARIS Pro Smart, impreuna cu sistemul inteligent de apa (I.W.S.®) ofera o calitate perfecta a apei pentru un gust pur.

GIGA X8 prezinta o sofisticata duza duala cu grad ridicat de ajustabilitate, care finiseaza pana la perfectiune specialitatile ce contin lapte si spuma de lapte datorita tehnologiei Fine Foam. Functia de viteza asigura in timp record cafeaua de specialitate.

Puterea crescuta, combinata cu cea mai inalta calitate – aceasta este noua GIGA X8. Ecranul tactil concis, de 4,3 “, de inalta rezolutie este usor de inteles si complet intuitiv. Tava de scurgere se poate spala in masina de spalat vase, poate fi indepartata, golita si reintrodusa usor. Centrul de greutate este amplasat ideal pentru a preveni orice scurgere. Simplu, curat, rapid, convenabil – acest concept de 5 stele este incorporat pana la ultimul detaliu.

Jura WE6 Piano Black

Clasicele din cafea la birou

Cafeaua elibereaza mintea si stimuleaza creativitatea. Nu ne putem imagina un loc de munca fara cafea. Noul WE6 prepara la perfectiune bauturile clasice, de la ristretto si espresso la cafe creme.

Un rezervor de apa cu o capacitate de 3 litri, un recipient de boabe de 500 de grame si un recipient de zat cu o capacitate de 25 de portii. Acestea fac din acest elegant automat de cafea profesional solutia ideala pentru un consum de 30 de preparari pe zi. Tehnologiile inovatoare revolutioneaza degustarea cafelei. Butoanele frontale si un afisaj modern TFT usureaza foarte mult controlul aparatului, chiar si pentru incepatori.

Tehnologii de ultima generatie pentru o placere perfecta

Trasaturile definitorii ale rasnitei Professional Aroma includ cu 12,2%* mai multa aroma si o calitate constanta si ridicata a macinarii de-a lungul intregii sale durate de viata. Geometria perfecta a rasnitei permite obtinerea curbei optime de macinare. In consecinta, o proportie mai mare de particule fine rezultata din procesul macinarii garanteaza ca aromele se apropie de perfectiune.

Jura X10 – Platin

Cafele de specialitate oferite de un profesionist – modern, robust, convenabil, versatil

X10 impresioneaza prin versatilitatea, usurinta in utilizare si personalitatea sa. Oferind 31 de specialitati diferite, acest maestru al artei sale acopera atat gama completa de cafele specializate  cu lapte si spuma de lapte, cat si intregul spectru de cafele negre de specialitate.

Rasnita Professional Aroma este o inovatie de prima clasa, care ofera rezultatul perfect al macinarii de fiecare data si cu 12,2%* mai multa aroma. Datorita functiei One-Touch Lungo, aparatul stie sa surprinda imaginatia cu caffe Barista si lungo Barista. Pentru iubitorii de ceai, acesta serveste si apa fierbinte la diferite niveluri de temperatura. Cu o duza dubla solida, reglabila pe inaltime, el poate crea o cafea de specialitate – sau chiar doua bauturi simultan – si le poate distribui in cesti sau pahare, prin simpla apasare a unui buton. Ecranul tactil de inalta rezolutie, de 4,3”, este complet intuitiv.

Afisajul modern si usor de inteles inseamna ca pana si utilizatorii incepatori vor putea gasi cu usurinta functia necesara. Diferite cafele de specialitate pot fi programate si denumite in functie de nevoile dvs. Timpul petrecut pentru reumplerea masinii este redus la minim datorita recipientului mare pentru boabe, cu o capacitate de 1 kg, rezervorului de apa de 5 litri si recipientului pentru cafea cu o capacitate de 40 de portii.

Tehnologii de ultima generatie pentru o placere perfecta

Trasaturile definitorii ale rasnitei Professional Aroma includ cu 12,2%* mai multa aroma si o calitate constanta si ridicata a macinarii de-a lungul intregii sale durate de viata. Geometria perfecta a rasnitei permite obtinerea curbei optime de macinare. In consecinta, o proportie mai mare de particule fine rezultata din procesul macinarii garanteaza ca aromele se apropie de perfectiune. Procesul de extractie prin pulsare (P.E.P.®) asigura timpul de extractie optim pentru specialitati scurte si ofera o explozie de gust pentru ristretto si espresso. Functia One-Touch Lungo ofera bauturi de specialitate deosebit de delicioase, permitandu-va sa adaugati apa fierbinte la o cafea preparata intr-un mod perfect, de parca ar fi iesit din mainile unui barista profesionist. X10 dispune de o duza dubla, reglabila pe inaltime, care finiseaza specialitatile cu lapte si spuma de lapte pana la perfectie, datorita tehnologiei de spuma fina.

Jura X6 – Dark Inox

Profesionistul robust pentru cafea neagra si ceai

Daca sunteti in cautarea unui aparat de cafea care prepara cafea neagra, pregateste ca un profesionist cani de cafea si va propune diferite niveluri de temperarura pentru apa fierbinte pentru ceai, nu mai cautati. X6 aduce toate elementele impreuna. Rasnita Professional Aroma este o inovatie care ofera rezultatul perfect al macinarii de fiecare data si cu 12,2%* mai multa aroma. Conceptul sau clar de control va fi apreciat, in special daca este utilizat direct de catre personal sau invitati. Bineinteles ca este posibil sa modificati pozitia bauturilor pe ecranul initial. Cu rezervorul sau mare de apa si kit-ul pentru conectare la reteaua de apa care poate fi instalat ulterior, X6 este potrivit atat pentru o utilizare mobila, cat si pentru o instalare fixa.

Tehnologii de ultima generatie pentru o placere perfecta

Trasaturile definitorii ale rasnitei Professional Aroma includ cu 12,2%* mai multa aroma si o calitate constanta si ridicata a macinarii de-a lungul intregii sale durate de viata. Geometria perfecta a rasnitei permite obtinerea curbei optime de macinare. In consecinta, o proportie mai mare de particule fine rezultata din procesul macinarii garanteaza ca aromele se apropie de perfectiune.

Procesul de extractie prin pulsare (P.E.P.®) asigura timpul de extractie optim pentru specialitati scurte si ofera o explozie de gust pentru ristretto si espresso. Functia One-Touch Lungo ofera bauturi de specialitate deosebit de delicioase, permitandu-va sa adaugati apa fierbinte la o cafea preparata intr-un mod perfect, de parca ar fi iesit din mainile unui barista profesionist.

Toate elementele de control ale lui X6 sunt dispuse frontal, usor identificabile si accesibile. Chiar si rezervorul de apa si recipientul de boabe pot fi umplute din fata. Ele au un mecanism de blocare ca standard care le permite sa fie incuiate si, astfel, sa le protejeze de influente externe. Concepute temeinic si ergonomice, tava de scurgere si recipientul de zat pot fi indepartate cu o singura mana si pot fi golite curat si rapid.

Claritatea conceptului de comanda este evidenta in elementele de comanda. Afisajul color TFT de 2.8”, tip portret, si tastele de preparare mari si clare, fac din utilizarea aparatului o joaca de copii, chiar si pentru novici. Butoanele de preparare sau intretinere pot fi blocate pentru a evita erorile de manipulare, modificarile nedorite ale programarii sau actionarea accidentala in timpul operatiilor de intretinere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.