TRADIȚIE ȘI ROBUSTEȚE
Forma tradițională combinată cu o grosimea marginii și un fund foarte îngust, permit cafelei să se exprime cel mai bine în ceea ce privește aromă și parfum.
Pentru a trece testele stricte la care Nuova Point își supune porțelanul, trebuie să demonstreze că poate rezista la cele mai grele sarcini de lucru fără a prezenta nici un semn de uzură atât în ceea ce privește ceașca, cât și în ceea ce privește personalizarea, pentru o lungă perioadă de timp. Trebuie astfel să se dovedească neafectată de acizii detergenților, lăsând în același timp neschimbate albul ei proverbial și suprafața catifelată a smalțului ei.
O grijă deosebită este dedicată finisării buzei superioare bine rotunjite, care evită ciobirea inestetică din cauza loviturilor, și fundului intern al ceștii, care este așa-numitul „în formă de ou”, care permite prezentarea cafelei. cu o cremă densă și groasă. O rată de absorbție apropiată de zero asigură igiena maximă a porțelanului care este în mod normal însoțită de toate analizele, semnate de institute oficiale, care certifică respectarea parametrilor legali din întreaga lume.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.