Origine: Cauca, Colombia
Procesare: Sugarcane Decaf
Ferme: Centra Cooperativa del Cauca
Altitudine: 16©2000m
Varietietati: Castillo, Caturra MIX
Profil de prajirie Omni (espresso, filtru sau ibric)
Nivel de prăjire – Mediu
Scor cupping – 86
Sugarcane Decaf – decofeinizata în mod natural cu melasa din trestie de zahăr.
Decofeinizarea din trestie de zahăr utilizează un compus natural, acetatul de etil (EA) pentru a decofeiniza cafeaua. EA utilizat în acest proces este derivat din melasă (un produs secundar al producției de zahăr). Fiind un produs natural, procesul este etichetat ca „decofeinizat în mod natural”.
Boabele verzi de cafea sunt scufundate într-un rezervor umplut cu apă și EA pentru a începe procesul de decafeinizare. EA se leagă în mod natural de compușii cafelei, permițând să apară decofeinizarea.
Procesul durează aproximativ 24 de ore și elimină aproximativ 98-99% din cofeină, lăsând o cafea ușoară, fină, cu dulceață naturală și aciditate medie.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.