Uncategorized

Pentru iubitorii de Espresso – Starter Pack

Cafeaua la espressor este savurată astăzi de oameni de pe tot globul, chiar dacă își are originile în Italia. Aceasta este preparata  prin „injectarea“ de apă aproape clocotită, sub presiune, în cafeaua măcinată. Stim totusi ca nimic cu se compara cu o cafea facuta cu atentie si pasiune chiar la tine acasa asa ca iti prezentam un mic starter pack pentru a putea incepe sa prepari un espresso perfect chiar din confortul casei tale.

Sara Clasic espressor monodoze

Indispensabil pentru un espresso grozav chiar la tine acasa este un espressor potrivit. Sunt multe variante care te pot ajuta sa obtii o cafea buna. Totusi noi recomandam espressorul Sara Clasic monodoze. Hand Made in Italy, carcasa Inox, spune practic tot despre acest aparat compact cu design minimalist.

La Piccola Sara Classic datorita tehnologiei utilizate pentru grupul de extractie si a pompei de 15 bari este capabil sa produca un espresso ce nu se deosebeste cu mult de ceea ce obtii utilizand un espressor traditional.

Poate fi utilizat si acasa dar si la birou sau in HoReCa.

Espressorul Sara Classic este disponibil în două variante cu monodeze de 38 mm sau 44 mm (tip E.S.E).

illy Espresso Classico

Evident ca de nelipsit din acest pachet este cafeaua. Recomandarea noastra este illy Espresso classico monodoze. Medium roast (prajire medie) – Un echilibru Intre intensitate si delicatete. Lasa loc aromelor de ciocolata, paine prajita, caramel si aroma usoara de flori.

illy a facut in asa fel incat prepararea unui espresso autentic italian sa fie posibila atat acasa, la serviciu, sau in locatiile Ho.Re.Ca cu consum redus si asta cu ajutorul monodozelor E.S.E (Easy Serving Espresso). Fiecare monodoza contine cantitatea optima de cafea, perfect macinata si atent presata. Folosind acest sistem nu se pot strecura greseli in preparare. Prin simpla introducere a unei monodoze intr-un echipament ce foloseste sistemul E.S.E., in 30 de secunde puteti avea cel mai autentic espresso italian, cu aroma, crema si gust perfect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.