Cafeaua la espressor este savurată astăzi de oameni de pe tot globul, chiar dacă își are originile în Italia. Aceasta este preparata prin „injectarea“ de apă aproape clocotită, sub presiune, în cafeaua măcinată. Stim totusi ca nimic cu se compara cu o cafea facuta cu atentie si pasiune chiar la tine acasa asa ca iti prezentam un mic starter pack pentru a putea incepe sa prepari un espresso perfect chiar din confortul casei tale.
Sara Clasic espressor monodoze
Indispensabil pentru un espresso grozav chiar la tine acasa este un espressor potrivit. Sunt multe variante care te pot ajuta sa obtii o cafea buna. Totusi noi recomandam espressorul Sara Clasic monodoze. Hand Made in Italy, carcasa Inox, spune practic tot despre acest aparat compact cu design minimalist.
La Piccola Sara Classic datorita tehnologiei utilizate pentru grupul de extractie si a pompei de 15 bari este capabil sa produca un espresso ce nu se deosebeste cu mult de ceea ce obtii utilizand un espressor traditional.
Poate fi utilizat si acasa dar si la birou sau in HoReCa.
Espressorul Sara Classic este disponibil în două variante cu monodeze de 38 mm sau 44 mm (tip E.S.E).