Uncategorized

Pentru iubitorii de Cappuccino – Starter Pack

Pentru foarte multă lume o ceașcă de cafea poate fi doar de două feluri: espresso sau cappuccino. Simplu. Nu există nimic altceva, nu Latte sau Flat White sau eu știu ce alt tip de cafea, ci doar două variante: espresso pentru cei ce iubesc cafeaua în forma sa pură și cappucino pentru cei ce doresc un guleraș spumos de lapte deasupra unui espresso. Pentru cei din a doua categorie ne face placere sa le prezentam starter pack-ul care va permite sa obtineti gustul perfect de cappuccino chiar de acasa.

Jura Ena 8 – Touch Full Nordic White

Design realizat cu control tactil. Noul model de automat de cafea cu 1 cana, toate superlativele: compact, simplu, elegant – un lucru indispensabil pentru toți iubitorii de cafea și pentru toti estetii. ENA 8 atrage prin specialitățile sale de cafea proaspăt măcinate, nu în capsule. Cu gama sa de preparate disponibile la simpla apăsare a unui buton, seduce cele mai sensibile papile gustative.

ENA 8 fascineaza prin cele 12 specialități rafinate, inclusiv cortado și Barista caffè, două produse foarte la modă. Cafeaua perfectă nu este întâmplătoare, ci rezultatul inovațiilor precum unitatea de preparare compactă Vacuum-Clean. Datorită acestui avantaj, cafeaua curge în ceașcă în condiții întotdeauna ideale. Procesul de extracție prin pulsare (P.E.P.® ) intensifică aroma pentru ristretto sau espresso scurt. Tehnologia fină de spumă pregătește o spumă de lapte cremoasa și ușoară pentru cappuccino & co.

One Wonder cafea boabe proaspat prajita

Notele sale deosebite de ciocolata, grapefruit, flori de portocal si ceai negru ofera o experienta senzoriala completa.
Prajirea Omni roast asigura prepararea unui espresso minunat dar totodata datorita aromei sale o puteti savura si preparata filtru.

One este marca Coffee Corner si este dedicata cafelei proaspat prajite si celor care apreciaza calitatea si doresc sa descopere alte dimensiuni ale gustului. Titulatura Fine Coffee Products se refera la faptul ca produsele marcii sunt doar blenduri sau origini din cafele de exceptie 100% Arabica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.