Uncategorized

CAFEA FĂRĂ ZAHĂR?

Uite de ce să bei cafeaua fără zahăr…

Sunt multe motivele pentru care îți sugerăm să bei cafeaua fără zahăr sau îndulcitori.

Atunci când adaugi zahăr în cafea îi alterezi aroma naturală, practic zahărul acoperă aproape complet gustul specific al cafelei. 

Îndulcitorii, de orice fel, diminuează efectele benefice a cafelei asupra organismului nostru și reduc încărcătura de energie specifice cafelei.

În același timp, dacă adaugi zahăr cafelei aceasta o să se răcească mai repede.

Aroma cafelei.

Este în creștere numărul persoanelor care nu mai îndulcesc cafeaua; motivul principal, desigur, este pentru a reduce numărul de calorii.

Poate fi greu la început, dat fiind obișnuința de a bea cafeaua dulce, să faci tranziția către o cafea amară (adevăratul gust al cafelei).

Pe timp ce trece te vei adapta și vei începe să simți arome și gusturi pe care înainte nu le simțeai.

Aroma cafelei este bogată de parfumuri ce au legătură cu pământul și modul de preparare diferit de la cafea la cafea. În acest fel orice tip de cafea este unic prin miros și aromă.

Îți sugerăm să nu renunți la zahăr din prima, asta va face misiunea incredibil de grea. Ce poți să faci este să diminuezi zahărul adăugat ușor, ușor. Acest proces este unul care poate dura de la săptămâni până la luni, depinde de fiecare.

Beneficiile cafelei.

Zahărul adăugat compromite sau diminuează efectele benefice pe care cafeaua îl are asupra organismului.

Spe exemplu proprietățile termogenice. Mai exact proprietățile care ne ajută să ardem grăsimile mai rapid.

Cănd adăugăm zahăr corpul nostru este supus unor vârfuri de insulină, acest lucru limitează acțiunile termogenice a cafelei.

Mai mult, zahărul ne cauzează somnolență și oboseală (efect a creșterii nivelului de insulină), deci în acest mod cafeaua pierde din efectele specifice de energizant și stimulant.

Menținerea temperaturii.

Cafeaua fără zahăr se răcește mai încet. Asta ne ajută să o bem mai încet și să ne relaxăm mai mult reducând stresul.

Haideți să încercăm să bem cafeaua stând jos, la o discuție, cu mult calm și să facem din momentul acesta unul de relaxare completă și de ce nu, de meditație.

Nu suntem adepții fast coffee.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.