Uncategorized

Cafea de Specialitate – Professional Pack

SANREMO CUBE

SanRemo prezintă revoluționarul CUBE, noul espressor inteligent Semi-profesional si cu design minimalist.

PUTEREA ÎN MÂINILE TALE

Cafea inteligentă la îndemână
+ Porniți / opriți mașina de la distanță
+ Configurați temperatura cazanului (pentru CUBE_R)
+ Gestionați nivelul rezervorului de apă
+ Activați și gestionați semnalizarea filtrului de apă.
+ Arată timp împușcat în timp real
+Statistici: contoare zilnice, săptămânale și lunare pentru consumul de cafea și apă.
+ Programator săptămânal pentru a programa până la trei diferite “perioade de timp” pe zi pentru a se potrivi perfect în jurul vietii tale!
OPTIUNI DE PREZENTARE:
CUBE A: Aspect minimal, panouri laterale unicolor.
Finisaj Metalic: Otel inoxidabil
Culori Standard: Negru mat Onyx, Alb mat Snow
Culori Speciale: Rosu lucios Racing, Albastru lucios Azure Lake, Roz Candy lucios, Galben lucios Illuminating, Verde lucios Matcha.
 
CUBE B: Bicolor: Culori diferite pentru panourile laterale. Panoul central se poate personaliza cu culori speciale sau branding.
Finisaje laterale: Otel inoxidabil, Negru Mat, Alb Mat
Finisaje panouri laterale centrale: Otel inoxidabil, Negru Onyx, Alb Snow Rosu lucios Racing, Albastru lucios Azure Lake, Roz Candy lucios, Galben lucios Illuminating, Verde lucios Matcha.
 
CUBE C: Custom: Culori la comanda sau unicat pentru panourile laterale si alte elemente precum butoane, etc.
Finisaje disponibile: Lemn, Piele, Material textil, finisaje la comanda.

SANREMO Rasnita ALLGROUND for Cube

Trebuie doar sa misti piulița inelului rotativ pentru a crea ceasca perfectă. Cutitele AllGround vă vor modela dorința cu textura potrivită.

Trei clase de măcinare. Trei interpretări ale plăcerii. Combinații zilnice nesfârșite.

Întoarceți piulița inelului. Alege granulatia. Asta e tot.

Prin rotirea piuliței inelului, afișajul prinde viață.

Acolo, puteți verifica modul selectat și vă puteți regla cafeaua.

În cel mai simplu și intuitiv mod.

Cutite realizate din oțel M340. Diametru de 64 mm, acoperire din titan.

Cutitele AllGround sunt proiectate și produse pentru a oferi performanțe maxime pentru orice granulatie. De lungă durată și de ultimă generație, pentru până la 1.400 kg de cafea.

CAFEA COLOMBIA ANTIOQUIA LA ILUSION 

Majoritatea cafelei columbiene este cultivată de ferme relativ mici și apoi colectată, procesată (spălată) și exportată de Federația de cafea columbiană. Altitudinile la care se cultiva in Columbia variază de la 1.200 de metri până la 1.800 de metri deasupra nivelului mării, oferind o mulțime de oportunități pentru a găsi cafele Strictly High Grown. Cafelele columbiene sunt de obicei spălate și uscate la soare pe terase. Datorită dimensiunii geografice a Columbiei, sezonul de recoltare depinde de zona, majoritatea culturilor fiind recoltate între septembrie și ianuarie, dar sunt si zone unde se recolteaza din aprilie până în august.
 
Cafeaua columbiană este cunoscută pentru faptul că este fina și ușor de băut, ceea ce o face ideala pentru a fi folosita in blenduri pentru a linisti aromele dominante ale cafelelor din alte țări. Datorită unei varietăți largi de soiuri și regiuni de creștere din Columbia, este dificil să stabiliți exact ce arome veți obține dintr-o cafea columbiană de origine, dar există câteva modele care se repetă. Aromele dulci cu note de ciocolata sunt foarte proeminente în majoritatea, cu unele note fructate care pot atinge caramelul, mărul și fructele roșii, cum ar fi fructele de pădure.  Aromele columbiene tind să fie puțin citrice și fructate uneori, cu arome usor picante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.